piątek, 23 listopada 2012

23,11,2012

KULINARNIE : GULASZ: 0.5 kg.piersi z kurczaka papryka czerwona ,żółta i zielona Fasolka szparagowa zielona ze 3 garście marchewka 3 szt średniej wielkości pół cebuli czosnek Piersi pokroiwszy w paseczki usmażyć z delikatą wrzucić do garnka. Paprykę pokroić w paseczki , marchewkę zetrzeć na grubej tarce ,wrzucić do garnka.Cebulę i czosnek zeszklić na patelni dodać do garnka zalać wodą i dorzucić fasolkę szparagową .Dusić pod przykryciem.Dodać odrobinę koncentratu pomidorowego.Zagęścić mąką doprawić do smaku i gotowe!
AAA!!!! Kupiłam sobie kurtkę polowałam na nia w sumie od tygodnia: ZALANDO>PL ONLY:159zł

4 komentarze:

  1. Odpowiedzi
    1. dzięki zakochałam się w niej od pierwszego spojrzenia:D

      Usuń
  2. śliczna kurtka, bardzo lubię ostatnio ten kolor, zwłaszcza na paznokciach :)

    Obserwuję i zapraszam do mnie:
    www.szukamelia.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja też bardzo lubię ten kolor kurtka jest z firmy ONLY :D

      Usuń