piątek, 23 listopada 2012
23,11,2012
KULINARNIE : GULASZ:
0.5 kg.piersi z kurczaka
papryka czerwona ,żółta i zielona
Fasolka szparagowa zielona ze 3 garście
marchewka 3 szt średniej wielkości
pół cebuli
czosnek
Piersi pokroiwszy w paseczki usmażyć z delikatą wrzucić do garnka. Paprykę pokroić w paseczki , marchewkę zetrzeć na grubej tarce ,wrzucić do garnka.Cebulę i czosnek zeszklić na patelni dodać do garnka zalać wodą i dorzucić fasolkę szparagową .Dusić pod przykryciem.Dodać odrobinę koncentratu pomidorowego.Zagęścić mąką doprawić do smaku i gotowe!
AAA!!!! Kupiłam sobie kurtkę polowałam na nia w sumie od tygodnia: ZALANDO>PL
ONLY:159zł
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
śliczna kurteczka :)
OdpowiedzUsuńdzięki zakochałam się w niej od pierwszego spojrzenia:D
Usuńśliczna kurtka, bardzo lubię ostatnio ten kolor, zwłaszcza na paznokciach :)
OdpowiedzUsuńObserwuję i zapraszam do mnie:
www.szukamelia.blogspot.com
ja też bardzo lubię ten kolor kurtka jest z firmy ONLY :D
Usuń